Rancangan Pengajaran Harian Pendidikan Seni Visual

Kursus : Metodologi Pengajaran dan Pembelajaran Pendidikan Seni

Tugasan : Microteaching (Pendidikan Seni Visual)

Hasilkan sebuah Rancangan Pengajaran Harian Pendidikan Seni Visual

————————————————————————————————————–

Rancangan Pengajaran Harian Pendidikan Seni Visual

Tajuk : Arca (Tingkatan 4)

1

24

41

5

6

71

8

——————————————————————————————————————-

Contoh Hasil Kerja Pelajar

arca-depan

arca-belakang

arca-kanan

arca-kiri

dscn1188

About these ads

23 Responses so far »

  1. 1

    mrs sabah said,

    helo…. bole ka buat mcm awak buat dalam buku rekod mengajar kat sekolah menengah.nie yang terbaru ka ? kalau bole buat mcm ni tahun depan sy bole dapat la anugerah buku rekod tercantik……

  2. 2

    Yati_Yula said,

    InsyaAllah..
    Sebenarnya, rancangan mengajar ni, saya buat untuk subjek metodologi pengajaran pendidikan seni..
    Harap dapat berkongsi rancangan mengajar yang lain..
    Mekasih..

  3. 3

    cikgu seni said,

    syabas. hrp dpt teruskan perjuang mengajar psv.

  4. 4

    Yati_Yula said,

    Mekasih.. Minta tunjuk ajar ye..

  5. 5

    jura said,

    wah,hebat

  6. 6

    Yati_Yula said,

    Uiks, xder lah, biase jer..
    Ni pun kebykannye tunjuk ajar dr senior-senior yang best ni jgak.. Hehe

  7. 7

    alfian said,

    blh tak saudari poskan rancangan mengajar harian psv tgktn1 ke emel saya: alfiandaniel.8182@gmail.com

    bantuan saudari amat kuhargai…

    tanx..

  8. 8

    munsyi said,

    tq…tp bleh x bg cth rph utk skola rndah???sye minor seni tp x pnah blaja wt rph….kt internet ad tp format lain laaa….so,bleh awk post rph skola rndah pnye….???tq;;;

  9. 9

    Yati_Yula said,

    Alfian : Sebnarnya byk rancangan mengajar tingkatan 1, tp masih belum ditaip.. InsyaAllah, sy cuba emel kn dari semasa ke semasa..

    Munsyi : Actually, format rph utk sekolah xpanjang mcm ni, just ringkas2 jer.. Ni yg sy nyer esaiment.. InsyaAllah, sy harap kite same2 dpt membantu dlm memprkmbangkan mutu psv..

  10. 10

    atiqah said,

    sis…bley x bg rancangan mengajar harian utntuk ting 2 kat emel saya ni tqah_UPSI@yahoo.com.my…sy nk kene buat microteaching mnggu ni…sy nk tau rph yang btul n lengkap…:-(

  11. 11

    mizanmus said,

    tahniah…….kalo la BPK(bahagian perkembangan kurikulum) dapat sediakan begini terus utuk guru2kan bagus….tinggal suaikan dengan aras pelajar je…..tau lakan bebanan guru disekolah sekarang….bkn stakat RPH malah bermacam2….

  12. 12

    hanim said,

    salam, boleh emailkan tak…rpt ting.3/4/5

  13. 13

    hanim said,

    salam, boleh tak emailkan…rpt ting. 3/4/5

  14. 14

    jaZ said,

    terjumpa blog ni utk buat ASSURE model..minta kebenaran ye nk ambik idea ni. tq.

  15. 15

    Yati_Yula said,

    yup..welcome..

  16. 16

    Cik Kah Mak cik, Makasih hasil RPH nya, we can share everthing…that valuable experineces…ohya, Ada tak RPH untuk Muzik Tadika….Kalau ada bagilah Contohnya…..Ha.ha…ha…Kita budak baru belajar…….

    Wasalam

  17. 17

    kelly said,

    helo..saya baru lg dlm bidang psv ni. syukur saya jumpa ruangan ni. saya nak minta tlg cigu emel pada saya format penuh rph psv sekolah rendah. terima kasih byk2 dgn perkongsian ilmu ni. dms_kay@hotmail.com

  18. 18

    DeeYA said,

    salam.
    sangat memberi idea utk buat RPH bg micro-teaching sy.
    minta kebenaran utk amik idea RPH awak dan diubahsuai utk RPH saya.
    terima kasih.

  19. 19

    Aishah Wangsatul said,

    aslmkm. tk byk2. saya jadikan contoh rph yati untuk guru2 non opsyen disekolah saya. Anda guru cemerlang. Jazakaallah.

  20. 20

    sya said,

    salam, blh x nk mintk rph ting 3..email kn pada sy blh aisyah_exertion@yahoo.com..tq..:-)

  21. 21

    Yati_Yula said,

    wassalam.. sy dh emaikan.. check inbox yer tp xde lah yg latest..

  22. 22

    Very nice resource site. Awesome blogs document pertaining to Rancangan Pengajaran Harian Pendidikan Seni Visual | .
    .Arca Mimpiku… You certainly have the strategy for achievement occurring at this point.
    Let me take note of your internet page and come back subsequently.

  23. 23

    I merely was going to suggest I personally like a person’s writing ability. It is good to discover an individual who is known for a comprehension of grammar and also spelling on-line. Let me tell many others about Rancangan Pengajaran Harian Pendidikan Seni Visual | ..Arca Mimpiku… Thanks again!


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: