Fotografi : Degree Show

Sesi fotografi untuk pameran “degree show” telah diadakan dan kesemua pelajar telah hadir bagi menjayakan sesi fotografi ini. Bermula dengan sesi penggambaran bagi semua pelajar seterusnya disusuli dengan setiap bahagian program major iaitu interactive design, animation design, graphic design dan advertising bersama pensyarah pembimbing masing-masing. Sesi fotografi untuk individu juga turut dijalankan selepas itu. Sesi fotografi ini tamat pada sebelah petang dan bersambung pada keesokkan hari bagi mereka yang tidak sempat dan mempunyai kuliah pada hari sebelumnya.

DSC_0068

Para Pelajar Visual Communication of Art dan Pensyarah

———————————————————————-

grafik

Para pelajar rekaan grafik yang dibimbing oleh Pn. Mila Salima Binti Halimi yang terdiri daripada 9 orang pelajar iaitu Siru, Augustine, Hayati, Baizura, Akma, Najwa, Azmira, Maisalmah, dan Marlia.
————————————————————————————————-
interaktif

Para pelajar rekaan interaktif yang dibimbing oleh En. Nur Azlan Bin Haji Zainuddin yang terdiri daripada 16 orang iaitu Hazlizan, Fakaruddin, Fauzi, Rahim, Nik Firdaus, Jamilah, Ezida, Fatimah, Faridah, Angela, Hartini, Sarah, Haryati, Azizah, Aida dan Lelawati.
——————————————-
advertPelajar-pelajar Rekaan Pengiklanan yang dibimbing oleh En. Ahmad Anis Bin Mohd Fauzi dan terdiri daripada 13 pelajar iaitu Mazlan, Azraimi, Durrani, Ibrahim, Jacklee, Khairul, Jura Aimi, Roslina, Aida, Sariza, Ain, Punitha dan Hidayah.
————
animationAntara para pelajar rekaan animasi yang dibimbing oleh Cik Nur Syuhada Mat Sin. Terdiri daripada tujuh orang pelajar iaitu Syazana, Hayati, Noreen, Sharil, Shawari, Nik Saiful, dan Ahmadi.
————————————————————————————–
AHLI PENTING
DSC02353
..Escape Gurlz..
——————–
Para Peserta Degree Show
[ Delightful Penang : “Experience the Visual Exhibition 09” ]
peserta
header_blog
Sumber : Blog Degree Show
Laman Rasmi : Delightful Penang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: