Posts tagged Produk Kesihatan

SET A SHAKLEE – OPTIMUM HEALTH

SET A menawarkan  : 

  • Vita-lea Iron Formula – Mengandungi zat besi yang membantu mereka yang menghadapi masalah kekurangan zat besi..
  • B Complex (lengkap dengan asid folik) – Vitamin B12 mencegah anemia manakala B5 dan B6 membantu dalam penghasilan sel darah merah..
  • Vita C 500mg Sustained Release – Vitamin C membantu tubuh menyerap zat besi dengan lebih efisien..

Image

 

Leave a comment »

KESIHATAN BADAN – ANTI PENUAAN

SHAKLEE mempunyai beberapa Produk Kesihatan Badan.. Entry kali ini berkisar tentang produk anti-aging atau dalam bahasa melayu anti penuaan..

  • Vivix™
  • Collagen Powder

Image Ini lah Vivix™..
Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.  Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

Image Ini pula Collagen Powder..

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

* Berat molekul diukur dalam unit Dalton

Sumber : http://www.shaklee.com.my

Selamat kan guna produk SHAKLEE?? Halal lagi tu.. Apa tunggu lagi, jom call aku, mesej pun boleh.. Nak lagi best?? Add aku kat Facebook okey ?

Email : yati_zdin@yahoo.com

Leave a comment »